január 29.
Adél

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Még keresik a belvárosban kószáló vaddisznókat
Vaddisznók mentek be Budapest belvárosába. Először a rakparton futottak, majd az egyik beugrott a Dunába, a másik pedig a Lánchídon keresztül, az Alagúton át ment át Budára.

Két vaddisznót fotóztak le, de valószínű hárman vannak. Egy szakember szerint akár veszélyesek is lehetnek! A Mokka vendégei a témával kapcsolatban dr. Heltai Miklós valamint Szemethy László a Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézetének egyetemi docensei.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. január 16. 9:26

Címkék: vaddisznó   állathirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG