január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Várható Putyin ellen merénylet Budapesten?
Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök. A Mokkában Popper György biztonsági szakértő és Azurák Csaba beszélt a várható biztonsági intézkedésekről.

Márciusban Budapestre jön Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök a kiemelten védett államfők közé tartozik, a pápa, az USA elnöke és az izraeli miniszterelnök társaságában a világ négy legvédettebb emberének egyike. Popper György biztonsági szakértő elmondta, a magyar TEK és Putyin saját biztonsági szolgálata közösen dolgozik majd a látogatás biztosításán, és úgy véli, nem valószínű egy budapesti merénylet. Azurák Csaba 2006-ban forgathatott az akkor idelátogató Putyinnal, személyes élményeit mondta el a biztonsági átvilágításról.
 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. január 8. 10:16

Címkék: putyin   budapest   orbán viktor

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG