november 25.
Katalin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kulcsár Edina nem indul több szépségversenyen
Edina a jövőben főleg jótékonykodni szeretne.

Kulcsár Edina 2015-ös fogadalmairól beszélt a Mokka stúdiójában. Szépségversenyen biztosan nem indul többet, a jövőben inkább jótékonykodni szeretne. Jelenleg a Heim Pál Gyermekkorház részére árverezteti el a Miss World szépségversenyre is elvitt vázáját.
Hajas László megfogadta, hogy a munka mellett több időt tölt együtt családjával. Kovács Gergely életmód-tanácsadó szerint fontos, hogy ne a legnagyobb célt tűzzük ki magunk elé, inkább az irányvonalat határozzuk meg, és apró lépésekben haladjunk előre.
Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2015. január 6. 11:15

Címkék: kulcsár edina   hajas lászló   újév   fogadalom   jótékonyság

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG