május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Erre kell különösen odafigyelni a karácsonyi bevásárlásnál
A Mokka vendége Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője, aki a karácsonyi vásárlás leggyakoribb buktatóiról beszélt.

Karácsony előtt nagyon kell sietnie azoknak, akik még mindig nem szerezték be az ajándékokat, vagy az utolsó napokban tervezik a karácsonyi nagy bevásárlást. Azonban a nagy rohanásban is figyelnünk kell arra, hogy megfelelő helyen és megfelelő minőségű árut vásároljunk, és hogy ne csapjanak be minket. A Mokka vendége Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője volt.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. december 22. 11:09

Címkék: karácsony   fogyasztóvédelem   fogyasztó   bevásárlás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG