május 23.
Dezső

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Itt a válaszvideó a pécsi rendőrség kampányvideójára
A rendőrség "Tehetsz róla, tehetsz ellene" szlogennel tette közzé az oktatóvideóját, amely hatalmas felháborodást váltott ki, több százan tiltakoztak a kisfilm ellen.

Most ennek a videónak a mintájára készítette el a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" csoport a saját kisfilmjét. A Mokka vendégei Mérő Vera, médiakutató, a "Nem tehetsz róla, tehetsz ellene" csoport alapítója és egyben a kisfilm készítője, illetve Farkas Edina Lina, egy magazin vezető szerkesztője, aki szintén részt vett a videó elkészítésében.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2014. december 15. 10:48

Címkék: rendőrség   erőszak   szexuális erőszak   nemi erőszak
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG