augusztus 17.
Jácint

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ónodi Eszter sok pozitív kritikát kapott a Swingről
A Swing egyik főszereplője ugyan még nem tudta megnézni a filmet, színházi elfoglaltságai miatt, de már most rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Bár még csak múlt héten mutatták be a mozikban, máris óriási siker a Swing, a legújabb zenés magyar vígjáték, amely három énekesnő kalandos turnéjáról szól. Ónodi Eszter, a Swing egyik főszereplője. A színésznő örül annak, hogy a film széles közönségréteget céloz meg, hozzá már most sok pozitív visszajelzés érkezett. Ónodi Eszter mesélt a karakteréről, illetve a film zenéjéről is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. december 10. 10:01

Címkék: swing_film   ónodi eszter   mozi
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG