június 25.
Vilmos

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A Vasember hatására készült a szenzációs robotkéz
A 17 éves Póka Károly egy olyan robotkezet alkotott, melyet céljai szerint sérült, beteg emberek segítségére lehetne használni.

Meglepő és szenzációs eszközt fejlesztett ki és hozott létre, az a tehetséges, mindösszesen 17 éves debreceni fiú, aki egy olyan szerkezetet alkotott, amely képes megnövelni az emberi kéz erejét. Póka Károly a Vasember című film után kezdett érdeklődni a szerkezet iránt. Alapos utánajárás után megalkotta az eszközt, melyet saját kezéhez alakított. A tehetséges fiú célja, hogy megkönnyítse azok életét, akik betegség, vagy baleset miatt nem tudják használni kezüket.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 26. 10:10

Címkék: találmány   robot
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG