október 21.
Orsolya

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Török Gábor nem fogadná el pártok támogatását
A politológus a választásokon indulva nem tervezi, hogy elfogadja a pártok támogatását. Az érdekli, lehet -e valóban függetlenként indulni a választásokon.

Politikai kísérletbe kezd Török Gábor. A politológust megihlette a vasárnapi, újpesti időközi választás, és, ha megfelelő számú like-ot gyűjt össze, politikusként indul. Török Gábor tiszteli annyira a politikát, hogy nem viccelne vele, habár szerinte nem csak mereven lehet beszélni a politikáról. Normál esetben egy párt indít valakit a választásokon, mivel a politológusnak erre nincs lehetősége, támogatókat gyűjtene. Török Gábor számára egy tapasztalat az egész, az érdekli, hogy mekkora sikert lehet elérni függetlenként egy választáson.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 26. 10:19

Címkék: politika   politikus   választáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG