január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Reklámtorta: EFFIE-díjat nyert Az ének iskolája
Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője elmondta, a műsor koncepciója nagy kihívást jelentett a kereskedelmi televíziózásban.

A legújabb Reklámtorta témája egy házon belüli sikertörténet, ugyanis ezüst EFFIE díjat nyert Az ének iskolája kampánya az idei EFFIE reklámhatékonysági versenyen. Kaminszky Adrienne, a Reklám Világszövetség főtitkára beszélt a díj eredetéről. Elmondta, a nemzetközi verseny a hatékonyságról szól, vagyis olyan kampányok neveznek, amelyek eleve elérték, vagy akár túllépték a kitűzött célokat. Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője megtisztelőnek tartja a díjat. Az ének iskolája nagy kihívás volt a műsor készítői számára, a koncepciót a szerethetőségre építették fel.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 24. 9:42

Címkék: reklámtorta   az ének iskolája

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG