január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Reklámtorta: Még mindig a televízió a leghatékonyabb
Kovács Krisztián, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének elnöke elmondta, még mindig a televízió a leghatékonyabb kommunikációs csatorna.

A Reklámtortában ezúttal a múlt heti Big Picture 2015 elnevezésű szakmai konferencia kapcsán a hazai televíziós piac jövőre várható trendjeiről beszélt Kovács Krisztián, a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének elnöke. A televízió még mindig a legfontosabb kommunikációs csatorna. Kovács Krisztián elmondta, jövőre arra számítanak, hogy a reklámpiac a jövő évben a televíziózásban is növekedni fog.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 17. 9:56

Címkék: reklámtorta   televízió

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG