augusztus 11.
Zsuzsanna, Tiborc

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Demszky megítélése nem függ kínos ˝ballépésétől˝
A PR startéga szerint Demszky nem aktív politikus, ˝bocsánatos bűnt˝ követett el, és jól kezelte az esetet, ezeknek köszönhetően pedig nem a mostani ballépése alapján ítélik meg.

Demszky Gábor, volt SZDSZ-es főpolgármester, pártelnök nagyon kínos helyzetbe került: olyan helyen jött rá a szükség, ahol nem szabadott volna. Az utcán végezte el a dolgát, de pechjére valaki lefényképezte. Perlaky- Papp József PR stratéga, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola docense elmondta, másról van szó egy aktív politikusnál, akitől magasabb szintű dolgokat várunk el. A politikusoknál az éberség nagyon fontos, hiszen a figyelem középpontjában állnak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 17. 10:32

Címkék: politikus   kommunikáció   demszky gáborKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG