június 4.
Bulcsú

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Curtis szégyelli magát bántalmazott párja miatt
A családon belüli erőszak áldozatai mellé állt a rapper, aki jótékonysági koncerttel hívná fel a figyelmet a problémára.

A családon belüli erőszak áldozataiért küzdene Curtis, aki nemrég még barátnője bántalmazása kapcsán keveredett botrányba. Most jótékonysági koncertezésbe kezdene, hogy felhívja a figyelmet a bántalmazott nők és gyerekek sorsára. Curtis elmondta, hogy azóta már többször találkozott bántalmazott barátnőjével, akitől bocsánatot kért. A rapper járt olyan családoknál, akik családon belüli erőszakot szenvedtek el, és számára a gyermekek helyzete volt nagyon elszomorító. Curtis bízik abban, hogy hiteles tud lenni a kampányban.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Ha ön vagy ismerőse krízishelyzetbe kerül; önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Korhatár: 12 év

2014. november 6. 9:53

Címkék: curtis   erőszak   bántalmazás   jótékonyságKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG