január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Tornóczky Anita: ˝A szőrmének arca van˝
A szőrmeipar ellen indult kampány, amelynek a célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, szőrmét hordani manapság már ciki.

Évente több tízmillió állat esik áldozatul a szőrmeiparnak. Ez ellen indult el egy kampány, amelynek a célja, hogy felhívja a figyelmet arra, szőrmét hordani ciki. A probléma az, hogy Magyarországon még mindig van kereslet a szőrmére, és egy bunda elkészüléséhez akár száz kisállat is meghalhat. Tornóczky Anita szerint fontos, hogy ezeknek az állatoknak arca és saját személyisége van, éppen ezért kell mindenkinek erre gondolnia, amikor felvenne egy szőrmekabátot.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. november 5. 9:46

Címkék: szőrme   állatvédő   tornóczky anita   róka

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG