június 16.
Jusztin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Tudja finanszírozni az MSZP megörökölt adósságát?
Tóbiás József, az MSZP elnöke szerint képesek erre, azonban nem ez a lényeges kérdés, hanem az, hogy a jövőben a választókhoz kerüljenek közelebb.

Az MSZP vezetése nem köt több rossz alkut, nem vesz részt rossz hatalmi játékokban és elutasítja Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc politizálását is - nyilatkozta a választás éjszakáján Tóbiás József. A szocialisták elnöke szerint létezik baloldal és úgy hívják, MSZP. Tóbiás József, az MSZP elnöke elmondta, hogy az összefogásnak van létjogosultsága Magyarországon, de a rossz alkukat mindenképp le kell zárni. Az MSZP elnöke szerint rossz döntéseiknek nem lesznek konzekvenciái a választmányi ülésen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. október 15. 9:38

Címkék: tóbiás józsef   mszp   önkormányzati választás
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG