január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Reklámtorta: Termékelhelyezés az Éden Hotelben
A termékelhelyezés szabályairól a TV2 Csoport kreatív producere és Nagy László a Havas Media branded entertainment vezetője beszélgettek.

A Mokka marketinggel és médiával foglalkozó állandó rovata, a Reklámtorta ezúttal a termékelhelyezéssel foglalkozik. A Mokka stúdiójában Deák Viktória, a TV2 Csoport kreatív producere és Nagy László, a Havas Media branded entertainment vezetője beszélgettek. Nagy László beszélt a termékelhelyezés követelményeiről. A Havas Media vezetője elmondta, minél több vizsgálat folyik termékelhelyezéssel kapcsolatban, annál tisztábban lát a szakma. Deák Viktória a hamarosan induló Éden Hotel kapcsán beszélt a termékek természetes közegben való elhelyezéséről. A TV2 Csoport kreatív producere mesélt a reality műsorról is.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. október 13. 10:06

Címkék: termékmegjelenés   reklám   reklámtorta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG