június 3.
Klotild, Cecília

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
L.L.Junior: ˝A hiszti női dolog˝
Az Édes Élet szereplője szerint a férfiak nem szoktak hisztizni, csak a nők. Ő legfeljebb „vehemensen kérdez rá dolgokra”.

Hisztinek azt nevezi a szexuálpszichológus, amikor egy jelentéktelen dolog hatalmas érzelmi reakciót vált ki. L.L. Junior elmondta, szerinte hisztizni csak a nők szoktak, ő legfeljebb vehemensen kérdez rá dolgokra, vagy megtapsolja a bénázó sofőröket a forgalomban. Azt bevallotta, hogy párja tud rá hatni a hisztijével. Papadimitriu Athina nem szokott hisztizni, mert nem tartja sikerélménynek, ha így ér el valamit.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. október 7. 10:10

Címkék: hiszti   ll junior   papadimitriu athinaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG