január 16.
Gusztáv

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Reklámtorta: Mindenkit ˝felfal˝ a digitális forradalom
Az Internet Hungary 2014 elnevezésű konferencián a digitális forradalom hatásait, következményeit vizsgálják. Erről a főszervező, Csermely Ákos beszélt.

A Reklámtorta - a szakma krémjével rovat vendége Csermely Ákos, az Internet Hungary 2014 elnevezésű konferencia főszervezője volt. A szervező a legfrissebb internetes trendekről, valamint a "digitális ipari forradalomról" beszélt a Mokkában. Magyarországon öt és félmillió ember internetezik, ez pedig lehetővé teszi az új piacok megnyílását. A konferencián szekciónként vizsgálják majd azt, hogy a különböző területeket miként befolyásolja a digitalizáció.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. október 6. 9:45

Címkék: internet   digitalizáció   reklámtorta

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG