augusztus 23.
Bence

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Magyar fotók tévesztették meg a külföldi sajtót
Kiss Róbert Richárd könyvét olyan fotókkal illusztrálta, melyeken modellek segítségével fotózták újra a világ legszebb nőit. Az egyik kép Coco Chanel ismeretlen portréjaként járta be a sajtót.

A magyar Coco Chanel fotója megtéveszti a fél világot. Kiss Róbert Richárd író, újságíró ötlete alapján fotóművészek újra fotózták a világ legszebb nőit, köztük a híres francia divattervezőt is. A fiatal, magyar modellről készült portré, azóta bejárt a világhálót és sok helyen eredeti Chanel portréként tüntetik fel. Kiss Róbert Richárd meglepődött, hogy a könyvben használt képek ilyen formában köszöntek vissza és sok embert megtévesztettek. A szerző elmesélte, könyvével csak az volt a célja, hogy világhírű nők életének egy-egy érdekesebb részletét bemutassa, újra fotózott képekkel illusztrálva. Kanizsa Dóráról készült kép is helyet kapott a könyvben, a modell a fotózás részleteiről is beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 30. 10:07

Címkék: könyv   modell   fotó
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG