január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ikerkutatással is foglalkoznak a Kutatók Éjszakáján
A péntek éjszaka ismét a kutatóké lesz, az ország számos egyetemén, könyvtárában és kutatóintézetében várják az érdeklődőket.

Az ország számos intézményében rendeznek olyan programokat, ahol az érdeklődők közelebbi kapcsolatba kerülhetnek a kutatásokkal. Dr. Tárnoki Ádám és Dr. Tárnoki Dávid, kutatópáros már évek óta foglalkoznak ikerkutatással. Az orvosok beszéltek az ikerregiszterről is, melynek lényege, hogy a regisztrált ikrek kutatásokban vehetnek részt. A vizsgálatokkal már számos eredményt értek el a tudományban, melyekről a kutatópáros tovább mesélt a Mokka videójában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 26. 10:17

Címkék: kutatás   program   rendezvény   iker

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG