november 28.
Stefánia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Alvilági vonalon folytatódik az oknyomozás
A KGB futárja volt a kémkedéssel vádolt Jobbikos Európai Parlamenti képviselő, Kovács Béla felesége, ezt írja egy internetes portál.

A cikkben egyebek mellett azt írják, hogy a Jobbikos politikus orosz párja egyszerre volt a felesége egy japán és egy osztrák férfinak is, és a japántól máig nem vált el. Mindezt azért, hogy kémként könnyebben mozogjon a külföldi útleveleivel. Kovács Béla újabb titkosszolgálati lejárató akciónak tartja a cikket. A Mokka vendégei Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő és a cikk írója, Dezső András voltak. Az újságíró elmondta, alvilági vonalon folytatja tovább az oknyomozást, aminek a részleteiről hamarosan beszámol majd.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 24. 10:00

Címkék: választás   kémkedés

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG