március 25.
Irén, Írisz

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Mikor lesz a tárgyalás a cementgyár károsultjainak ügyében?
A lőrinci cementgyár közelében élők közül sokan rákosak lettek a levegőbe került azbeszt miatt. A kártérítési pert két napja elhalasztották, kérdéses, az egyik felperes megéli-e a következő tárgyalást.

A lőrinci cementgyár közelében élők közül többen is rákosak lettek az azbeszt miatt. György Zsolt 14 éves kora óta lakott a gyárral szemben, most 38 éves, a rákot egy éve diagnosztizálták nála, végstádiumban van, és attól fél, a következő tárgyalást már nem éli meg. Az első tárgyalást két napja áthelyezték a Pesti Központi Kerületi Bíróságra, de új időpontot még nem tűztek ki. Igyártó Gyöngyi, a család ügyvédje elmondta, bár Zsolt életét nem lehet pénzben kifejezni, először jelképes, 20 millió forintos összegre perelték a cementgyár jogutódját, majd úgy felháborodtak a halasztáson, hogy felemelték ezt 100 millió forintra. Zsolti fia, Ricsi izomsorvadásban szenved, 99 % a valószínűsége, hogy genetikai úton, apai ágon örökölte, a betegséget.

 Amennyiben szeretne a család segítségére lenni, írjon a következő címre: mokka@tv2.hu

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 11. 10:29

Címkék: daganat   cement   betegség
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG