április 22.
Csilla, Noémi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Miért nem kap választ az ellenzék Tarlóstól?
Horváth Csaba, az MSZP frakcióvezetője szerint a főpolgármesternek el kellene készítenie egy beszámolót az elmúlt ciklusról, ezzel segítve a budapestiek döntését a választásokon.

Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakcióvezetője elmondta, hogy az MSZP és a PM már kétszer hívott össze közgyűlést az elmúlt időben, de mindkettő meghiúsult. A főpolgármester munkaidőn kívül hívta össze a közgyűlést, amelyet Horváth Csaba nem tart problémának, de elmondása szerint ezzel Tarlós István egyértelművé tette számukra, hogy a Fidesz frakciója nem lesz jelen, így a közgyűlés sem lesz határozatképes. Tarlós István főpolgármesterrel szerettek volna érdemben beszélni, mert van néhány téma, amire eddig nem kaptak megnyugtató választ. A BKV helyzete, a CET vagy éppen a Rácz fürdő is nyitott kérdés még számukra. Horváth Csaba szerint egy főpolgármesternek a ciklusa végén mindenképpen el kellene készíteni a beszámolóját, ami alapján az emberek tisztán láthatják mit csinált az elmúlt években, és ennek segítségével dönthessenek a következő ciklusról. Felmerült a kérdés, vajon egy főpolgármesteri vita megadná-e a válaszokat az ellenzéknek.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. szeptember 10. 9:42

Címkék: önkormányzati választás   főpolgármester   tarlós istván   horváth csaba
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG