március 21.
Benedek

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Rengeteg a tévhit a méhnyakrákkal kapcsolatban
Szentesi Évánál 28 éves korában diagnosztizálták a méhnyakrákot. Történetét saját blogjában írta meg, ezúttal, pedig a megelőzésről beszélt.

Szentesi Évánál 28 éves korában diagnosztizálták a méhnyakrákot, a történetet megírta a saját blogjában. Az orvos, akihez járt, félrekezelte, mire jó kezekbe került, már áttétes méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Szentesi Éva tavaly nyáron állítottak fel rossz diagnózist, amivel fél évig járt vizsgálatokra. Éva elmondta, ha a méhnyakrákot időben észreveszik 98%-ban gyógyítható a betegség. A fő probléma szerinte az, hogy sokaknál nem ismerik fel az elején a tüneteket. Ezen viszont az időben elkezdett szűrések nagy mértékben javíthatnak.  

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 29. 9:43

Címkék: betegség   megelőzés   szűrés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG