április 3.
Buda, Richárd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
A politikus ideál ellen vét Falus Ferenc videója?
A hazai internetes társadalom aktuális kedvence Falus Ferenc videója, amelyen egy vödör jeges vízzel öntik nyakon a baloldal főpolgármester-jelöltjét. A kérdés, hogy milyen hatással van mindez a politikus népszerűségére?

A világhálóra feltett videó nézettsége percről-percre növekszik. De vajon milyen hatással van mindez Falus Ferenc népszerűségére? Perlaky-Papp József, PR-stratéga szerint a videó hirtelen ötlettől vezérelt. A felvétel a politikus ideál ellen vét, hiszen a felvétel kapcsán sokakban felmerül, hogy alkalmas -e a város vezetésére, vagy nem derül ki, hogyan pozicionálja magát ellenfeléhez képest. Lévai Richárd, közösségi marketing specialista elmondta, a videó nézettségének biztosan van jelentősége, hiszen így olyanok is megismerik a nevét, akik esetleg eddig nem szenteltek neki nagy figyelmet. Perlaky-Papp József Falus Ferenc interjúja kapcsán elmondta, hogy ebben már megmutatkozott a tanácsadók szerepe. Azzal, amit a férfi nyilatkozott, nem húzta magára a főpolgármester-jelölt szerepét, hanem ugyanabban a gondolatiságban folytatta a kommunikációt, mint a videón.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 27. 9:41

Címkék: falus ferenc   videó   kommunikáció   politikaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG