február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Magyar találmány segít kiszűrni a terroristákat?
Egy magyar férfi is utazott volna az Ukrajnában lezuhant maláj gépen, de indulás előtt elcserélte a jegyét egy korábbi járatra, így elkerülte a tragédiát. A szerencsés utas telefonon mesélt útjáról.

Egy magyar férfi is utazott volna az Ukrajnában lezuhant maláj gépen, de indulás előtt elcserélte a jegyét egy korábbi járatra, így elkerülte a tragédiát. Horváth Zoltán a maláj védelmi minisztérium meghívására utazott Kuala Lumpurba, azért hívták, mert az általa létrehozott programmal kiszűrhetőek a repülőgépre felszálló gyanús személyek, terroristák. A férfi elmesélte, egy váratlan üzleti vacsora miatt cserélte el jegyét,és döbbenettel fogadta a lezuhant repülő hírét. Horváth Zoltán saját fejlesztése miatt utazott el. Ezzel a programmal ugyanis kiszűrhető, hogy az utas milyen céllal akar felszállni a repülőre. A magyar találmány különböző viselkedés mintázatokat keresve, kameraképeket elemez, s így mutatja ki a negatív, vagy épp pozitív szándékokat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. augusztus 4. 11:57

Címkék: maláj gép   tragédia   utas   fejlesztés   terroristaKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG