január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Már 50 embert fogtak el a fesztiválon
Kedden kezdődött, de már félszáz embert fogtak el a rendőrök Ozorán, kábítószer-birtoklás és kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt.

Kedden kezdődött, de már ötven embert fogtak el a rendőrök az Ozora fesztiválon kábítószer-birtoklás és kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A tavaly is nagy port kavaró fesztivál vasárnapig tart, de idén sem múlhat el rendőrségi razzia nélkül. A téma kapcsán Popper György, biztonsági szakértő, a Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének elnöke és Pap Csaba, toxikológus volt a Mokka vendége.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 31. 10:44

Címkék: ozora   fesztivál   kábítószer   razzia

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG