október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Bud Spencer hasonmása a Mokkában
Csaknem fél évszázada töretlen rajongás övezi a híres pofonosztót és elválaszthatatlan társát, azaz Bud Spencert és Terence Hillt. Magyarországi rajongóik minden évben a Velencei-tó partján emlékeznek meg a spagettiwestern hőseiről.

A Mokka stúdiójában Serényi Zsolt, a tetovált séf, igazi hagymás babot készített  fehér- és vörösbabból. Rengeteg hagymát használt hozzá, és tett hozzá egy kis fűszert és paradicsompürét is. A vendégek Háló Krisztián, Bud Spencer hasonmás, Kneipp Vince, relikviagyűjtő és Grecmajer László, fesztivál főszervező voltak. Kneipp Vince úgy érzi, hogy az embereknek szükségük van ilyen szórakozásra, hiszen ezek a filmek vértelen bunyókkal vannak tele, és helyzetkomikumra építenek. Háló Krisztián szerint a népszerűség a remek szövegnek és a nagyon jó szinkronnak is köszönthető. Véleménye szerint a kicsik is nézhetik, hiszen nincs benne káromkodás. Krisztiánt nem zavarja, hogy a színészhez hasonlítják, tíz év után sem tudta megunni. Grecmajer László, a fesztivál szervezője elmesélte, hogy az első táborban még csak körülbelül negyvenen voltak, mostanra kétezer főt várnak. László elmondta, hogy sokan kíváncsiak erre a családbarát rendezvényre, amit ezen a hétvégén tartanak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 25. 9:39

Címkék: rajongók   tábor   velencei-tó   film   siker   főzés

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG