január 23.
Zelma, Rajmund

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Steiner Kristóf: "Izraelben csak a legjobbakban reménykedhetünk˝
Bevonultak az izraeli katonák a Gázai övezetbe. A határ menti titkos alagutakat akarják felszámolni. Eddig ezeken keresztül jutottak át a terroristák az izraeli területre, ahol több terrortámadást és emberrablást is végrehajtottak.

Bevonultak az izraeli katonák a Gázai övezetbe. A határ menti titkos alagutakat akarják felszámolni. Eddig ezeken keresztül jutottak át a terroristák az izraeli területre, ahol több terrortámadást és emberrablást is végrehajtottak. A szárazföldi támadás ellenére továbbra is folyamatosan lövik rakétákkal a Gázai övezetből az izraeli városokat. Steiner Kristóf jelentkezett élőben Tel Avivból, aki arról számolt be, hogy milyen a közhangulat a Közel-Keleten és hogyan próbálják oldani a pattanásig feszült helyzetet. "Folyamatos háború van és folyamatosan csak a legjobbakban tudunk reménykedni" - nyilatkozta Steiner Kristóf. Elmesélte, hogy napi 2-3 alkalommal van légiriasztás Tel Avivban, de Izrael déli városaiban gyakorlatilag egész nap riadók vannak, melynek során 15 másodperc áll a rendelkezésükre, hogy az óvóhelyükre meneküljenek. Hogy hogyan igyekeznek Izraelben a gyerekekkel elfeledtetni a félelmet, az kiderül a videóból.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 21. 9:35

Címkék: steiner kristóf   újságíró   izrael   háborúhirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG