szeptember 19.
Vilhelmina

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Újra együtt a Fresh?
Andi és Viki, a ’90-es évek népszerű lánycsapatának tagjai elmondták, mivel soha nem mentek szét, csak a médiában szerepeltek kevesebbet, igazából újbóli összeállásról sincs szó.

A ’90-es évek egyik legnépszerűbb lányzenekara, a Fresh pár hete új számmal állt elő. Gyulai Viki és Villányi Andi elmondták, azért nem tekinthető ez újbóli összeállásnak, mert bár új számokat nem csináltak, és a médiában is kevesebbet szerepeltek, folyamatosan voltak fellépéseik az elmúlt években. Beszéltek arról is, hogy a zene mellett mindketten rendelkeztek polgári állással is. A Fresh-lányok remélik, Party című számukból a nyár slágere válhat. Elmondták, elsősorban régi számaikkal állnak majd színpadra, augusztusban pedig már tele vannak felkérésekkel. Elsősorban régi rajongóikra számítanak, a lányok úgy vélik, a mostani tiniknek már más a világa. Viki elmondta azt is, hogy szakítása után hozzá költözött Andi, így most együtt bulizzák végig a nyarat.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 15. 11:29

Címkék: fresh wiki   fresh andi   sláger   zeneKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG