szeptember 22.
Móric

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Ellopták Szikora János forgatókönyvének egyetlen példányát
Szikora János, rendező saját autójából lopták el azt a ceruzával írt forgatókönyvet, amely az augusztusban hagyományosan megrendezett Koronázási Ünnepi Játékok legfőbb színjátéka lesz.

A rendező saját autójából lopták el azt a ceruzával írt forgatókönyvet, amely az augusztusban hagyományosan megrendezett Koronázási Ünnepi Játékok legfőbb színjátéka lesz. Ez a forgatókönyv az egyetlen létező példány. A Mokka adásában a Koronázási Szertartásjáték rendezőjét, Szikora Jánost kérdezték az esetről.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 14. 11:16

Címkék: színház   rendező   lopás   színdarab
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG