október 20.
Vendel

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Tudatosabban nyaralnak a magyarok
Az utóbbi időben egyre kevesebb, hogy az, aki komoly úti cél előtt áll, az utolsó pillanatra hagyja a megfelelő, kötelező oltások megszerzését.

Dr. Béres Zsuzsanna, utazási medicina és Kiss Róbert Richárd, turisztikai szakújságíró osztották meg tapasztalataikat arról, hogyan kell felkészülni az utazásra úgy, hogy semmilyen betegség se zavarja meg a nyaralást. Dr. Béres Zsuzsanna szerint, köszönhetően a szakújságíróknak, egyre ritkábban fordul elő, hogy valaki az utolsó pillanatban szerzi be az oltásokat. Kiss Róbert Richárd rengeteg országban járt, így számos oltást kapott már. Az újságíró elmondta, hogy az utóbbi években sokat javult a tudatosság a magyarokban, és az utazás előtt alaposan utánanéznek annak, hogy mire lesz szükségük a nyaraláshoz. Dr. Béres Zsuzsanna azt tapasztalta, hogy a fiatalok előtt rendkívül kinyílt a világ, és különösen a Maldív-szigetek kedvelt utazási cél számukra. Az utazási medicina felhívta a figyelmet arra is, hogy érdemes folyamatosan figyelni az országok kötelező oltásainak követelményeit, hiszen ezek bármikor változhatnak. 

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 14. 11:34

Címkék: utazás   turisztika   oltás   külföld   nyaraláshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG