június 21.
Alajos, Leila

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Változások a várandósgondozásban
Július elsejétől megszűnt a kismamákból legnagyobb félelmet kiváltó kötelező szűrés, melynek célja a genetikai eredetű betegségek időben történő feltárása volt.

Július elsejétől megszűnt a kismamákból legnagyobb félelmet kiváltó kötelező szűrés, az AFP vizsgálat. A célja a genetikai eredetű betegségek időben történő feltárása volt, többek között ezzel a vizsgálattal zárták ki a nyitott gerinc és a Down-kór lehetőségét is, azonban sok esetben téves eredményt hozott. De hogy mi lesz helyette és milyen további változások várhatóak a terhesgondozásban, arról Dr. Csermely Gyulát, szülész-nőgyógyászt kérdezték a Mokka adásában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 14. 10:54

Címkék: terhesség   terhes   várandósság   szűrővizsgálat   vizsgálat
hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG