május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Pataky Attila édesanyja elvesztéséről
Az énekes rendkívül nehéz heteken van túl. Az Edda frontembere nemrég vesztette el édesanyját, akinek betegágyánál az utolsó pillanatokig ott volt.

Pataky Attila rendkívül nehéz heteken van túl. Az Edda frontembere nemrég vesztette el édesanyját, akinek betegágyánál az utolsó pillanatokig ott volt. A lelki fájdalom nagyon megviselte az énekest, így, miután édesanyja eltávozott, többször is infúzióra kellett kötni. Pataky Attila elmesélte, az elmúlt hónapokban két tragédia árnyékolta be az életét: az egyik az édesanyja betegsége és elvesztése, ami a kisebb tragédia az életében, hiszen, mint mondja, erre számított és felkészült, és tudja, hogy édesanyja most már boldog. Ám ettől sokkal nagyobb nyomás az életében, és ami évek óta nem múlik el, az a rengeteg fájdalom és szomorúság, ami eljut hozzá a svájci frank hitellel kapcsolatban. Elmondása szerint rengeteg emberrel találkozik nap mint nap, aki „bankrabszolgaságban szenved”, és aki a csalássorozatok áldozata. Köztük ő maga is az, ugyanis 2008-ban 45 milliós hitelt vett fel, ami mára tarthatatlan nagyra dagadt. Ennek részleteiről beszélt még az énekes a Mokka adásában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 11. 9:41

Címkék: pataky attila   devizahitel   gyász   énekes
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG