augusztus 22.
Menyhért, Mirjam

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Egy budapesti látványosság, ami mindenkit elvarázsol
Majdnem egy évig tartott megépíteni azt az interaktív elemekből álló minivilágot, amiben három ország tizennégy települését nézhetik meg szórakoztató formában az érdeklődők.

Csak egy gombot kell megnyomni és száz vasúti szerelvény indul el egy háromszáz négyzetméteres terepasztalon, vagyis életre kel a Miniversum, Budapest egyik legújabb látványossága. Majdnem egy évig tartott megépíteni azt az interaktív elemekből álló minivilágot, amiben három ország tizennégy települését nézhetik meg szórakoztató formában az érdeklődők. A részletekről Kocsis Attila, a Miniversum ötletgazdája és vezetője beszélt a Mokkában.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 9. 10:20

Címkék: ötlet   vasút   program   kiállítás
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG