január 22.
Vince, Artúr

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Trafikok a bűnözők célkeresztjében
A trafikok tökéletes célpontok az alkalmi bűnözők számára, ezt bizonyítja a számtalan rablás, amiről a média az utóbbi időben számolt be.

Fegyverrel raboltak ki rablók egy trafikot Zuglóban. Az egyik betörő berontott a boltba, az eladó először hozzávágott valamit, de a betörő átugrott a pulton, kirángatta a nőt, a fejéhez nyomta a pisztolyt és kényszerítette, hogy tegye egy szatyorba a pénzt. A biztonsági kamera mindezt felvette. Popper György, biztonsági szakértő, Nemzetközi Testőr és Biztonsági Szolgálatok Szövetségének elnöke szerint nem véletlen, hogy megnőtt a trafikrablók száma, hiszen a jogszabály szerint kialakított dohányboltok tökéletes lehetőséget kínálnak a bűnözésre. A sötétített kirakat és a kasszában tartott nagy összegű készpénz csábíthatja a rablókat, igaz, a kamerák megléte jelentősen vissza is tartja a nem hivatásos bűnözőket. A szakértő szerint érdemes lenne megteremteni a megfelelő hátteret arra, hogy javaslatot tegyenek a trafikok megvédésére.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. július 8. 10:29

Címkék: trafik   bűnözés   rablás

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG