március 19.
József, Bánk

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Van jövője az élőzenének Kalapács József szerint
A Kalapács és a Pokolgép együttesek frontembere már 30 éve a pályán van, és musicalekben és színházi szerepekben is látható. Úgy véli, a zenére mint örömforrásra soha nem fog megszűnni az igény.

Átlagosan heti 3-4 fellépése van Kalapács Józsefnek, aki elmesélte, alkotni is alig van ideje, és időnként influenzaszerű tünetei vannak a kimerültségtől, de nem panaszkodik, szerencsére hamar regenerálódik, és imádja, amit csinál. 30 éve a pályán van, több rockzenekarnak is a tagja, és színházi szerepei is vannak: a Macskákból ’20 éve szinte kirobbanthatatlan szerepéből, a Mandala Dalszínház Egri csillagok és István a király című produkcióban játszik, és Attila fiai című dalestjükben musical és rockopera slágerekkel koncerteznek. Kalapács József elmondta, mostanában úgy érzi, kicsit még kevés szerepet is kap életében a színház. A zenész elmesélte azt is, szerinte az élő zenének mindig is nagy szerepe lesz az emberek életében, és remélhetőleg nem csak a zenészeknek, a hallgatók számára is örömforrást jelent majd az élőzene.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. június 27. 10:20

Címkék: zene   rock
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG