március 20.
Klaudia

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Bujtor István emléke a színházában él tovább
Bujtor Judit úgy gondolja, a magyar közönség szerencsére visszatalált a Balatonhoz és igényes, kulturális szórakozásra vágynak az emberek.

Május 5-én lett volna 72 éves Bujtor István. "Csodás ember volt, az én életemben ez volt a meghatározó és mindig ez is lesz..." - emlékezett vissza Bujtor Judit, a nagyszerű színész özvegye, aki a Bujtor István Színpad ügyvezetője. Elmesélte, a színész Balatonszemesen nőtt fel és egész életében hatalmas összetartozás fűzte a Balatonhoz és a vitorlás hajókhoz is. Mint elmondta, a családnak nagyon sokat jelent az, hogy Balatonfüreden, 2013-ban, egy államtitkári ceremónia keretében szobrot is állítottak Bujtor Istvánról. Bujtor Judit nagyon örül annak, hogy a 11 éve megindított Tihanyi Szabadtéri Színházat folytathatja immár 5. éve, és szerinte a tavaly 12 ezer néző azt jelenti, hogy ennek országos jelentősége lett, nemcsak az előadások színvonala, hanem a helyszín miatt is. Úgy gondolja, a magyar közönség szerencsére visszatalált a Balatonhoz és igényes, kulturális szórakozásra vágynak az emberek. Hogy milyen előadások és koncertek várják  idén a Balaton talán legszebb színházába látogatókat, az kiderül a videóból.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. május 9. 11:09

Címkék: megemlékezés   legenda   színész   program   özvegy








KÖZÖSSÉG
          



MŰSORÚJSÁG