január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Hazánk egyik legtitokzatosabb tája: Nagyberek
Kivételes programok várják az érdeklődőket idén is Balatonfenyvesen és Magyarország egyik legkevésbé ismert táján, Nagybereken.

Kivételes programokkal várja idén is az érdeklődőket Balatonfenyves és Magyarország egyik legtitokzatosabb és legkevésbé ismert tája, a Nagyberek. Bende Zsolt, túravezető és Lombár Gábor, Balatonfenyves polgármestere elmondta, kisvasúttal, kajak és kenutúrákkal várják a látogatókat és a családok is remek programokon vehetnek részt Balatonfenyvesen.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. május 5. 10:14

Címkék: túra   balaton   program   látogatás   turizmus

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG