november 21.
Olivér

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Kovács Lázár összeállította az ideális kampánymenüt
A rohanó kampányidőszakban, amikor a politikusok a fél életüket a kocsiban töltik, hogyan lehet egészségesen és változatosan étkezni?

A Mokkában arról beszélgettek Kovács Lázárral és Klíma Anita, dietetikussal, hogy mit esznek a politikusok a kampányidőszakban, mennyire táplálkoznak egészségesen, és hogy mit lenne érdemes fogyasztaniuk. Klíma Anita elmondta, hogy az a legjobb megoldás, ha halat, teljes kiőrlésű kenyeret és száz százalékos gyümölcslevet fogyasztanak, ha nincs idejük valódi gyümölcsöt enni. Fontos, hogy mindenki megfelelő energiával, tápanyagokkal lássa el a szervezetét. Hogy pontosan melyik hazai politikus mit eszik, és hogy mi a legideálisabb "kampánymenü", kiderül a videóból.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 27. 10:24

Címkék: kampány   menü   politikus   kovács lázár   egészséghirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG