január 15.
Lóránt, Loránd

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Párja valóra váltotta Baukó Éva álmát
Mexikói álomutazással lepte meg Baukó Évát születésnapja alkalmából kedvese.

Az élet show-ja sztárja születésnapjára kapta a repülőjegyeket párjától. A luxusúttal egy régi álma is teljesült Évának, ami nem más volt, mint hogy delfinekkel úszhasson. Mexikóban egy ötcsillagos szállodában szálltak meg, ahonnan lesétálhattak az óceán partjára is, amivel szintén nagy álma vált valóra Évának.
Éva barátjával fél éve él párkapcsolatban, nagyon szeretik egymást és hosszabb távon terveznek egymással. Azt mondja, mivel párjának komoly munkája  van, ezért nem szeretné őt zavarba hozni azzal, hogy megjelenjen bulvárújságok lapjain. Mint Az élet show-jából is kiderült, párja mellett testvérével, Györgyivel lakik együtt, akivel a veszekedések-kibékülések és gyakori hangos szóváltások jellemzik a kapcsolatukat. Párja úgy érzi, Györgyivel "még egy Baukó Évát" kapott.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 19. 10:52

Címkék: baukó éva   mexikó   utazás   delfin   óceán

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG