november 30.
András, Andor

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Lottólázban ég az ország
Megint rengeteg pénzt, több mint 3 milliárd forintot lehet nyerni a lottón.

Ilyenkor természetesen sokkal többen vesznek lottót, mint egyébként, Győrújfaluban például már majdnem az egész falu közösen lottózik. Fenyves Tamás, klinikai szakpszichológus a következő kérdésekre válaszolt:

- A várható főnyeremény 3 milliárd 33 millió. Ha valaki ezt az összeget megnyeri, fel tudja fogni, mekkora összegről van szó?
- Hogy lehet feldolgozni a hirtelen jött milliárdokat?
- Győrújfaluban például már majdnem az egész falu közösen lottózik. Mi a véleménye erről? Jó vagy rossz ötlet együtt játszani?
- Hogyan változtatja meg az ember gondolkodását, ha hirtelen ennyi pénzhez jut?
- Sokan ilyenkor azt szokták mondani: "ha én nyernék a lottón, akkor olyan maradnék, amilyen vagyok." Lehetséges ez?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 14. 10:38

Címkék: lottó   pénz   nyeremény

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG