május 21.
Konstantin

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Segítségnyújtás fiatal művészeknek
A válság, a gazdasági gondok súlyosan hatottak az utóbbi évek képzőművészeti életére is.

Megakadt az értékesítés, elmaradtak a kortárs aukciók, és különösen nehézzé vált az új tehetségek pályakezdése. Egy mára már hagyománnyá vált kezdeményezésnek köszönhetően, fiatal képzőművészek segítséget kaphatnak a pályájuk beindításához. Sipos József, az UniCredit Bank Hungary Zrt. marketing és kommunikációs ügyvezető igazgatója a következő kérdésekre válaszolt:

- Miért fontos Önöknek, hogy fiatal művészeket támogassanak a pályájuk elején?
- Milyen formában tudják őket támogatni?
- Van a művészek felől visszajelzés, hogy mennyit lendített a pályájukon ez a program? A programnak köszönhetően „felértékelődött” a munkásságuk?
- Kik zsűrizik a pályázókat?
- A korábban támogatott művészek alkotásait a nagyközönség mikor és hol láthatja?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 11. 10:36

Címkék: művész   segítségnyújtás   támogatás   válság
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG