június 1.
Tünde

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Bűvésztrükkök a Mokkában
A Mokka vendége Run Morro, vagyis Rácz Szabolcs bűvész-illuzionista volt.

Run Morro látványos mutatványa után, amikor is a férfi kettévágta magát, egy zsebkendőből hajtogatott rózsát keltett életre, majd a meggyújtását követően egy valódi rózsát nyújtott át a Mokka műsorvezetőnőjének. Ám Rácz Szabolcs olyan trükköket is megmutatott a tévénézőknek, melyeket otthon, a képernyő előtt is bátran kipróbálhatnak.
A férfi a kihívások emberének tartja magát, és szerinte a kettévágás mutatványa egy mérföldkő a bűvészet világában. A közönség reakciója számára nagyon fontos, az pedig éveken át tartó mindennapos gyakorlást igényel, amíg a színpadra vihet egy mutatványt. Következő nagy trükkje a teleportálás lehet, melyet már talán idén ősszel is láthatnak tőle.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 10. 10:59

Címkék: bűvész   bűvészetKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG