május 19.
Ivó, Milán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A Lions Club újabb jótékonysági koncertestje
Az egyik leghatékonyabban működő jótékonysági szervezet, a Lions Club koncertjén Érdi Tamás, zongoraművész is fellép majd.

Az egyik leghatékonyabban működő jótékonysági szervezet jelszava "We serve", vagyis "Szolgálunk". Idén újra megrendezik éves jótékonysági koncertestjüket, melynek részleteiről Makkay-Chambers Adriennt, elnökhelyettes, Keys Maria Hermina, a toborzásért felelős vezető és Érdi Tamás, zongoraművészt beszélt a Mokkában

- Milyen hagyományai vannak a gála koncertnek?
- Idén mi a gyűjtés célja?
- Mit lehet tudni az úgynevezett Bicskei-projektről?
- Érdi Tamás: Mik az eddigi tapasztalatai? Mivel készül a koncertre?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 7. 10:33

Címkék: gyűjtés   alapítvány   jótékonyság   koncert   lions club   gála
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG