február 24.
Mátyás

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Művészi rúdtáncba kezd Rózsa Gyuri lánya?
A legendás műsorvezető, Rózsa György lánya a napokban rúdtánc-stúdiót nyitott.

Rózsa György műsorvezető lánya, Rózsa Csilla arról mesélt a Mokka nézőinek, hogy a napokban nyitották meg rúdtánc stúdiójukat, ahol balettet, jógát, showtáncot és még további táncokat is oktatnak majd. Kifejtette, hogy habár a rúdtánc eddig a bárok szórakoztató műfaja volt és a köztudatban még mindig leginkább pejoratív értelemben él, ők egy egészen más, egy művészi vonalon szeretnének elindulni. Táncos elemekkel szeretnék vegyíteni, megmutatva a szép, nőies és kecsesebb oldalát ennek a sportnak.
Rózsa György, mikor először meghallotta az ötletet, pajzán gondolatok születtek benne, de aztán látta, hogy ez már a tánc egyik válfajává nőtte ki magát az évek során. A sport előnye szerinte, hogy nagyon jó kondíciót ad és magabiztosabbá teszi a hölgyeket.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 4. 10:45

Címkék: rózsa györgy   rózsa csilla   rúdtáncKÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG