július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Egészségesebb ételek a menzán
Idén szeptembertől minden iskolában egészségesebben és az évszakoknak megfelelően étkezhetnek a gyerekek a menzákon.

Csökkenteni fogják az ételek zsír - és sótartalmát, zöldség és gyümölcs pedig többször fog szerepelni a menüsorban. A Mokka kérdéseire Takács Zsolt, a TS Gastro Kft. ügyvezetője válaszolt a stúdióban.

- Milyen főbb változásokat tartalmaz az idén szeptembertől életbe lépő törvénytervezet a közétkeztetéssel kapcsolatban?
- Hogyan fog változni a menüsor? Melyek azok az ételek, amelyeket egyáltalán nem fognak készíteni, illetve milyen újításokat terveznek helyettük?
- Nemcsak egészségesen, de az évszaknak megfelelően kívánják ellátni a gyerekek közétkeztetését. Melyek azok az ételek, amelyek évszakhoz kötöttek? Miből kaphatnak a gyerekek többet télen, és miből nyáron?
- Milyen árváltozást fog eredményezni a módosult menüsor?
- Mennyire tartja szigorúnak az új előírásokat?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. február 25. 11:12

Címkék: menza   étel   egészség
hirdetés


hirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG