október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Szabó Kimmel túszul ejti Kulkát
A berni követ című filmben játszik együtt a két színész, ahol Kulka János egy nagykövetet alakít, akit Nagy Imre kivégzése után két magyar emigráns túszul ejt a berni nagykövetségen.

Szabó Kimmel Tamás elmondta, a Köbli Norbert jegyezte könyvet olvasva is nagyon élvezetesnek találta, de eljátszani is izgalmas volt, mert végig kidolgozott, összetett karaktereket kellett alakítani, ami egy színész számára a legjobb kihívás. A film megtörtént eseményt dolgoz fel. Kulka János szerint, azonban hangsúlyozni kell, hogy a filmben bemutatott történetnek még élő érintettjei is vannak, ezért fontos felhívni a figyelmet arra, hogy a valóságban nem egészen így történt az eset.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. február 25. 10:05

Címkék: szabó kimmel tamás   kulka jános   film   filmforgatáshirdetés
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG