május 25.
Orbán

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
Új magyar találmányt ajánl Fittikém
Mozgássérültek számára fejlesztett ki elektromos autót egy magyar fiatalember, ám itthon nem talált befektetőket találmányához.

Egy amerikai ügyvédnek azonban felkeltette az érdeklődését az ügyes kis szerkezet, így a sorozatgyártás ott kezdődhet meg. A Smart-nál is kisebb autók praktikus kialakítása könnyűvé teszi a parkolást és a kerekesszékkel együtt könnyedén be lehet szállni, mondta Almási Nikolett, kerekesszékes szépségkirálynő. A szépség azt is kiemelte, hogy olyanok is könnyedén tudják használni, akiknek a kezük is sérült, ugyanis az autónak a motorkerékpárokhoz hasonló, egyszerűen kezelhető kormánya van. Ferenc József Fittikém, a SuperCar műsorvezetője elmondta, az autó már vagy nyolc-tíz éves találmány, de korábban nem hitték, hogy hasznos lehet. A műsorvezető azt is fontosnak tartotja, hogy egy teljesen környezetbarát autóról van szó, aminek a piaci ára ugyan nem olcsó, de utána nem kell hozzá benzin.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. február 18. 10:02

Címkék: amerika   magyar   feltaláló   találmány   kerekesszékes   fittikém
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG