október 23.
Gyöngyi

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
MOKKA
Szigort ígér a NAV!
Az adóhatóság az internetes aukciós portálokon üzletszerűen kereskedők figyelmét szeretné felhívni arra, hogy tevékenységük adóköteles.

A Mokka stúdiójában Angyal József okleveles adószakértő válaszolt a kérdésekre.

- Mi minősül pontosan üzletszerű értékesítésnek? Milyen rendszeresség, mekkora mennyiség vagy bevétel alapján kerül valaki ebbe a körbe?
- Ugyebár hatszázezer forintig ez a tevékenység nem adóköteles?
- Ha vásárolunk az internetes aukciósportálokon, akkor általában ott nem kapunk számlát, nyugtát. - Ezek nélkül hogyan számolhatunk el az adóhatóság felé?
- Azok számára, akik vétettek a szabályok ellen, azok hogyan tudnak korrigálni? Mit kell tenniük?
- Akik nem korrigálnak május elsejéig és hibát talál náluk a NAV, azok milyen büntetésre számíthatnak?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. február 14. 10:06

Címkék: adó   internet

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG