május 27.
Hella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
MOKKA
A japán világutazó biciklijét a bolhapiacon találták meg
Pesti bolhapiacon találták meg a japán világutazó nemrég ellopott kerékpárját.

A drága, speciális biciklit egy férfi cserélte el egy másikra a Mátyás téren, aztán egy külvárosi bolhapiacra vitte, ahol valaki felismerte és bejelentette a rendőröknek. Visszaadták a japán férfinak, aki azt mondta, csoda, hogy megkerült a bicikli. A Mokka vendégei voltak Havasi Zoltán, a Budapest Bike Maffia alapítója és Schaub Judit, a Budapest Bike Maffia önkéntese, akik az eltűnt biciklik nyomáról beszéltek. 

- Hogyan találtak rá Yoshihiro biciklijére?
- Yoshihiro könyvet készül írni az egész utazásáról, amiben Magyarországról külön fejezet lesz majd. Tolvaj magyarokról vagy a közösségi összefogásban példát mutató magyarokról ír majd? 
- Mivel foglalkozik  a Budapest Bike Maffia?
- Gyűjtést is szerveztek egy új biciklire. Mennyi pénz gyűlt össze és mire fogják felhasználni az összeget?

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. január 29. 10:06

Címkék: Mokka   bicikli   japán   lopás
KÖZÖSSÉG
          MŰSORÚJSÁG